Matrepris.


Det blev en bit Grillad fläskkarré,som var kvar sen igår,tillbehören var domsamma sånär som på,den smörstekta tunnskivade broccoliroten och romansalladen..Broccoliroten blev en höjdare,med lite salt och peppar och ett par minuter i stekpannan..4.7

Annonser

7 kommentarer (+lägga till din?)

  1. surridurr
    Apr 08, 2017 @ 19:22:54

    Visste inte ens att man kan steka broccoliskaften. Jag har dem ibland på plåt i ugnen så de rostas lite, eller kokar dem ytterst lite så de har kvar tuggmotståndet. Ska verkligen prova att steka dem också. Tack för tipset. Kram

    Svara

  2. Marita
    Apr 07, 2017 @ 23:51:19

    Inte dumt alls att fräsa upp grönsaker 👍
    Kram o godnatt💕

    Svara

  3. Marianne
    Apr 07, 2017 @ 23:18:10

    Broccoli är gott, det ör något som nästan alltid finns här hemma.
    Det hår ju toppenvra att ta repris på middagen när den är så där delikat 😉
    Kram

    Svara

  4. skåningen
    Apr 07, 2017 @ 20:44:28

    Det ser gott ut! 🙂

    Svara

  5. Ama de casa
    Apr 07, 2017 @ 19:58:40

    OJ vilken orange sötpotatis – jag blev alldeles lurad 😉

    Svara

  6. Ama de casa
    Apr 07, 2017 @ 19:50:30

    Ett av tillbehören blev det på tok för många av… 😉

    Svara

  7. Bibbi Lundberg
    Apr 07, 2017 @ 19:19:15

    Ja visst är det gott att steka broccolin, brukare steka det mesta i smör utav grönsakerna, såsom haricot verts, blomkål , små tomater, sparris, spetskål, kålrot såååå mycket godare än att koka dom👌👌

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s