Snart blir det fest..


Micke Finell med Herbert Häggström och 9 andra.
dukat för den vårliga traditions gubba-gubba middagen!

vårens av mig designade gubba meny;
förrätt: ägg och Anjouvis på kavring.
varmrätt: dillkött, kokt potatis, saltgurka, husman hårtbröd, extrasaltat bregott, brännvinsost.
efterrätt: chokladpudding, äkta sprutgrädde, gröna kulor, kaffe på fat.
dryck; sodavatten, pripps lättöl, pilsner, 2 sorters hemgjord snaps (finare ord för hemkört).

Micke Finells foto.
Annonser

4 kommentarer (+lägga till din?)

  1. torrebloggen
    Maj 31, 2017 @ 23:05:14

    Låter härligt med fest!
    Kram!

    Svara

  2. skåningen
    Maj 31, 2017 @ 22:47:37

    Ha det trevligt på gubbfesten.
    God natt vännen!
    Kram!

    Svara

  3. Gunnel Moberg
    Maj 31, 2017 @ 20:05:08

    Blir en trevlig fest kan jag tänka mig. Ha det gott.

    Svara

  4. Veiken
    Maj 31, 2017 @ 18:59:09

    HB i all ära, men ta det lugnt med pilsnern! Hoppas ni får en suverän kväll! Jag hade hoppat chokladpuddingen! Kram

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s