Fick en del uträttat på Fm.


Det var lite glest med grönsaker i skåpet idag,,så det blev en tur in till stan och Lid´l,där har dom grönt av bra kvalitet..Fyllde även på korv och ostförrådet,kan bli norrland till kommande vecka…VäskaHittade även en perfekt resväska som passade mig precis,min gamla tunga har ju 24 år´s resande i handtaget,den får gå i pension nu…Svängde in till en kamrat i Mårtsbo,DSC_0225bara frun och lilla vovven hemma.Fikade och surrade en stund,,mötte kamraten sedan när jag körde hemåt..Nu hade det blivit dags för lite lunch,kokade en potatis och stekte på två små ryggbitar av Kolja,blev lite grönt och rhode island sås också på tallriken..6.8Tror jag ska köra ner till Uppsala på eftermiddagen,och Snooza lite innan jag kör mot norr,nu till veckan..

Annonser

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. surridurr
  Jun 09, 2017 @ 23:00:44

  Har liknande resväska, fast inte köpt på Lid´l. Lätt. Lätt att dra. För min del blev det varken lunch eller middag, men det blir det aldrig på fredagar.
  Sommar i Lappland tycker jag är så häftigt då man kan bada i sjöar, simma och titta upp på spetsiga fjäll med snö. Fast besvärligt att vandra så länge man inte befinner sig över trädgränsen, pga mygg/knott.
  Kramis

  Svara

 2. Marianne
  Jun 08, 2017 @ 22:51:48

  Bra väska…vi slängde lite avundsjuka blickar på liknande under islandsresan. Verkar praktiskt att hjulen snurrar pt alla håll.

  Snooza ordentligt nu så du klarar dej nån vecka uppe i norr.

  Kram

  Svara

 3. mellasweden
  Jun 08, 2017 @ 20:05:13

  Ser gott ut och en ny resväska/kompis var nog på tiden kram ❤

  Svara

 4. Ama de casa
  Jun 08, 2017 @ 18:19:22

  Nuförtiden är det ju väldigt bra att ha lättviktsväskor. Jag tror att den vi slängde häromsistens vägde typ 7 kg bara väskan… Inte så smart nu när lågprisflygen är så stränga med vikten.
  Maten såg som vanligt väldigt god ut 🙂

  Svara

 5. Gunnel Moberg
  Jun 08, 2017 @ 14:23:31

  De nya resväskorna är verkligen toppen. Kram

  Svara

 6. Marita
  Jun 08, 2017 @ 13:12:36

  Det låter som en bra förmiddag. Fisklunch blev det här också med stekt laxfilé och färskpotatis. Vilken bra idé med att åka och snooza så du klarar dig nån vecka..**
  Kramar♥

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s